Beoordeling douchewc

Wat vinden anderen van onze bidets

Hier hebben we een aantal beoordelingen verzamelt van mensen die bij ons een douchewc hebben aangeschaft of de installatie door ons hebben verzorgd. Meer reviews over douchewc’s vindt u op de productpagina zelf. Tevens vindt u ook installatiefoto’s van de douchewc’s die Frissebips heeft geïnstalleerd op de desbetreffende productpagina’s.

Beoordeling van de op verzoek geleverde Vovo Princess PB 707S douchewc.

Beoordeling Vovo Princess PB 707S douchewc
Beoordeling Vovo Princess PB 707S douchewc

Nog steeds super tevreden over de Vitra. Ook voor de after sale niets dan lof! Op dezelfde avond ( op een zondag!) kreeg ik direct een duidelijk antwoord en was het probleem ook opgelost. Pluim voor Roy van frissebips. Een zeer tevreden gebruiker van Vitra van frissebips! Blijft geinig die naam.
Groet, Lia

Vitra V-Care wc met bidet
Beoordeling Vitra en Frissebips

Beste Roy,

Zoals beloofd een paar foto’s van de geplaatste douchewc bij ons. Het gebruik van de Maro bevalt ons bijzonder goed! Gebruiksvriendelijke bediening, goed zitcomfort en makkelijk in onderhoud. Wij zijn er erg blij mee en hopen er lang plezier van te hebben.

Vriendelijke groeten

Rianne in’t Hol read more

Prima installatie, mooi en netjes gedaan, goed afgewerkt, een echt gemeende proficiat en dank aan je installateurs ! Heel leuk dat ze ineens én elektriciteit én sanitair tegelijk doen, hier in België had ik 2 verschillende mensen moeten laten komen. read more

Beste Roy,

Op de eerste plaats geweldig wat Alex en zijn collega hebben aangelegd (Maro DI600). Keurig gedaan, mijn complimenten.Nogmaals die mannen kun je op pad sturen, zij doen prima werk. Ik zal reclame voor je maken.

Met vriendelijke groet,

Kees Aarts

Beoordeling Maro DI600 spatoilet door K. Aarts

Ik had de Maro DI600 bidetbril als verrassing voor mijn vrouw gekocht. Eerst reageerde ze verbaasd. Nu is ze er heel blij mee. Ook ik ben zeer tevreden. Het werkt geweldig.

Groet, E. Weil, uroloog Slotervaart ziekenhuis
Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

Beoordeling Maro DI600 bidetbril door E. Weil