Douchewc kopen

Welkom bij de bidetwinkel van Frissebips.nl, waar u eenvoudig een douchewc of bidet toilet kunt kopen. Ons assortiment bestaat uit verschillende bidetmodellen met allen verschillende wellnessfuncties; van eenvoudig en betaalbaar tot een zeer luxe complete spatoilet voorzien van extra frisse functies. Onze douchewc’s passen in elke sanitaire ruimte, hebben een CE keuring en zijn veilig in gebruik. U kunt ervoor kiezen het bidet toilet door ons te laten installeren of zelf te installeren door middel van de bijgeleverde handleiding. Hieronder vindt u de beste douchewc’s, zowel stroomloze als elektrische douche wc’s maar ook een aantal luxe handknijphanddouches.

Filter producten / 599,00 - 799,00 / Alle 3 resultaten
Sorteren op
Filter op prijs
Sorteer op categorie
Maro DI600 douchewc met nieuwe afstandsbedieningMaro DI600 bidet douchewc

Maro D’Italia DI600 douchewc

799,00
4.84 out of 5 based on 57 customer ratings
(57 reviews)

Meestverkochte douchewc al 4 jaren op rij! De Maro D’Italia DI600 douchewc is het nieuwe sublieme bidet toilet dat door Frissebips op de Nederlandse markt is geïntroduceerd. Deze spatoilet is compleet opnieuw ontworpen en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze douchewc heeft uitgebreide wellnessfuncties, is voorzien van de laatste technologie en is zonder twijfel een van de best betaalbare douchewc’s van de Benelux.

Levertijd: 1-2 werkdagen.

Controleer hier of deze douchewc past op uw toilet

Coway BA13 douchewcCoway BA13 spatoilet

Coway BA13 douchewc

699,00
4.72 out of 5 based on 25 customer ratings
(25 reviews)

De Zuid Koreaanse Coway BA13 douchewc is winnaar van de Red Dot Design Awards en is niet voor niets een van de meest verkochte bidets van Azië en van Frissebips.nl. Tevens gooit deze spatoilet hoge ogen op de Amerikaanse markt en eindelijk kunt u deze douchetoilet in Nederland kopen.

  • Een van de meest verkochte douche-wc’s in Azië en USA

  • Scherpste prijs van Europa

  • Maar liefst 2 metalen sproeiers

  • Frissebips is exclusieve dealer van Coway bidets in NL/BE

Levertijd: ca 1-2 werkdagen

Coway BAS16 douche wc frissebipsCoway BAS16 douchewc Niet op voorraad

Coway BAS16 douche wc

599,00
4.50 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 reviews)

De Coway BAS16 douchewc is de opvolger van de veelverkochte Coway BA08 en heeft een modern fraai design met meer gebruiksgemak en de laatste techniek. De douche wc is voorzien van doordachte wellnessfuncties, die allen het doel hebben, een prettige en natuurlijke bidet toilet ervaring. Coway is bewezen kwaliteit voor een betaalbare prijs.

  • Tijdelijk in prijs verlaagd van 649,- voor 599,-

  • Anti-bacteriële soft-close brilzitting

  • Maar liefst 2 metalen sproeiers

  • Veel verkocht merk in Azië en Amerika

Levertijd: Tijdelijk uitverkocht – beste alternatief vindt u HIER