Geberit-AquaClean-Mera-douche-wc-cashback-actie
Geberit AquaClean Mera bidet wit 146210111
Geberit Aquaclean Mera in 2 kleuren - Frissebips
Mera-Afstandsbediening
AquaClean-Mera-Comfort laagste prijs
Beoordeling Aquaclean Mera
WhirlSpray Mera
Aquaclean Mera prjis
Aquaclean douchewc Mera
Frissebips presenteert AquaClean Mera douche toilet bidet (2)
Frissebips presenteert AquaClean Mera douche toilet bidet (3)
Frissebips presenteert AquaClean Mera douche toilet bidet (1)
Geberit-AquaClean-Mera-douche-wc-cashback-actie
Geberit AquaClean Mera bidet wit 146210111
Geberit Aquaclean Mera in 2 kleuren - Frissebips
Mera-Afstandsbediening
AquaClean-Mera-Comfort laagste prijs
Beoordeling Aquaclean Mera
WhirlSpray Mera
Aquaclean Mera prjis
Aquaclean douchewc Mera
Frissebips presenteert AquaClean Mera douche toilet bidet (2)
Frissebips presenteert AquaClean Mera douche toilet bidet (3)
Frissebips presenteert AquaClean Mera douche toilet bidet (1)

Geberit Aquaclean Mera Comfort

3.898,00

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 reviews)
(1 klantbeoordeling)

De Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc is een meesterwerk met zéér uitgebreide wellnessfuncties. De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een grondige en aangename reiniging met een snelle en continue toevoer van warm water. De TurboFlush spoeltechnologie, een oriëntatielicht, een föhnfunctie, een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, een toiletzitting met geïntegreerde verwarming en geurzuivering maken deel uit van deze revolutionaire douchetoilet!

 • Winnaar Red Dot Design Award 2015

 • Profiteer nu van €150,- cashback!

 • WhirlSpray en TurboFlush spoeltechnologie

 • Met gratis Travel Bidet t.w.v. € 24.95,-

Levertijd: ca 1-3 werkdagen

Wissen

Extra garantie

Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc

Geberit AquaClean Mera douche wcDe Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc legt in alle opzichten de lat hoger dan voorheen. Niet alleen op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort is deze vooruitgang terug te vinden, maar ook in de vereenvoudigde installatie. U zult onmiddellijk merken dat men bij de ontwikkeling van deze douchetoilet een beroep heeft gedaan op echte sanitairexperts. De Geberit AquaClean Mera bidet toilet tilt het comfort en gemak van een douche-wc naar een geheel nieuw niveau. De geavanceerde technologie en het stijlvolle design vullen elkaar perfect aan, waardoor reinigen met water gewoonweg de nieuwe standaard wordt. En ondanks dat deze AquaClean Mera Comfort geen goedkope douche wc is, zal deze revolutionaire spatoilet zijn gebruikers steeds weer positief blijven verbazen, ongeacht het aantal keer dat ze er gebruik van maken.

Geberit AquaClean Cashback Actie

Geberit heeft voor de AquaClean Mera Comfort douchewc tijdelijk een prettige cashback actie. Bij aanschaf van een Mera Comfort, ontvangt u maar liefst een bedrag terug van Gerberit van €150,-. Bij aanschaf ontvangt u van Frissebips het speciale aanvraagformulier met de factuur om de cashback te verzilveren. Geberit maakt dan binnen 3 weken het bedrag over op u rekening.  Deze actie loopt tot en met 31 december 2018. Profiteer nu nog van €150,- cashback op de Mera Comfort!

Wat maakt de AquaClean Mera Comfort douche-wc zo bijzonder?

Geberit AquaClean Mera douchewc

“Met AquaClean Mera Comfort heeft Geberit een nieuwe standaard voor douche-wc’s neergezet” vertelt Armin Gierer, hoofd van de Geberit AquaClean productlijn. Deze douche-wc zit boordevol revolutionaire technologieën. Het is de eerste douchewc die is uitgerust met de door Geberit ontwikkelde WhirlSpray douchetechnologie; twee wateropeningen die via een hybride warmwatersysteem van een onmiddellijke en permanente warm water toevoer worden voorzien. Verder is de Geberit AquaClean Mera Comfort bijzonder grondig en stil in het spoelen dankzij de TurboFlush spoeltechnologie. In combinatie met de kenmerkende vorm van de door Geberit ontwikkelde keramische wc-pot zonder spoelrand, is dit een perfecte combinatieset die in elke badkamer thuis past.

Bijkomende functies zoals een subtiel oriënteringslicht, een wc-deksel die automatisch opent en sluit, een verwarmde toiletbril, droging & geurextractie zorgen ervoor dat dit product absoluut comfort biedt. En de gebruiksvriendelijke afstandsbediening biedt u de mogelijkheid om de diverse functies intuïtief volgens uw persoonlijke voorkeur aan te sturen. Ondanks al deze technologie kan de AquaClean Mera bidet toilet toch makkelijk door één enkele vakman worden geïnstalleerd. De aansluitingen voor de water- en stroomtoevoer zijn volledig onzichtbaar weggewerkt, net zoals de muurbevestigingselementen van de closet.

WhirlSpray douchetechnologie & Turboflush spoeltechnologie

De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie wordt gekenmerkt door twee douchekoppen en garandeert een uiterst doelgerichte en grondige reiniging. Dit wordt mogelijk gemaakt door een pulserende douchestraal met dynamische ventilatie. De voordelen zijn indrukwekkend: een grondigere reiniging en een aangename douche-ervaring met een lager waterverbruik.

De innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, gecombineerd met de asymmetrische binnengeometrie van het door Geberit ontwikkelde closet zonder spoelrand, maakt het mogelijk om het toilet zeer grondig en geruisloos te spoelen. Hiervoor zijn een opening aan de zijkant en optimale geleiding van de spoelwaterstroom nodig. Het kwalitatief hoogwaardige keramiek is afgewerkt met een speciale oppervlaktecoating ter voorkoming van vuilaanslag. Onbereikbare zones zijn er nauwelijks, omdat randen en hoeken volledig overbodig zijn gemaakt.

Design Awards Geberit AquaClean douchetoilet

Deze Rolls-Royce onder de toiletten is ontworpen door Christoph Behling, ook bekend als ontwerper van TAG Heuer, Nokia, Dior, Versace en Fred LacosteMera Aquaclean. Vanwege de meesterlijke combinatie van functie en design heeft de AquaClean Mera twee design awards gewonnen. De Design Plus Award is één van de toonaangevende designwedstrijden in Duitsland. De prijzen worden jaarlijks toegekend aan producten, die op een vakkundige manier aantrekkelijk design en innovatieve materialen met functionaliteit verenigen. De Red Dot Award is sinds 1954 internationaal het meest gewilde keurmerk voor excellent design en wordt geschonken aan alleen de allerbeste producten. Ook deze heeft Geberit met de AquaClean Mera in de wacht weten te slepen. Als laatste is het ook winnaar van de iF design award 2016.

Waarom een Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc kopen?

 • De Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc bereikt een nieuw level van comfort doordat de geavanceerde technologie en het stijlvolle design elkaar perfect aanvullen.
 • De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie verzekert een grondigere reiniging en een aangename douche-wc ervaring met minder waterverbruik.
 • Het hybride warmwatersysteem dat bestaat uit een combinatie van een permanente waterstroom-verwarmer & boiler, zorgt voor een onmiddellijke en permanente warmwatertoevoer.
 • De innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, gecombineerd met de asymmetrische geometrie van de randloze keramiek, maakt het mogelijk om het toilet zeer geruisloos en grondig te spoelen.
 • Een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, discreet oriëntatielicht, een verwarmingssysteem voor de toiletzitting en de geïntegreerde geurafzuiging worden gestuurd door de veilige detectiesensor.
 • Alle technische componenten zijn compleet geïntegreerd in de wandcloset.
 • De AquaClean Mera douchewc kan eenvoudig door slechts één sanitairinstallateur gemonteerd worden.

Beoordeling van de Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc door Frissebips

Uiteraard hebben onze douchewc-specialisten de Geberit AquaClean Mera Comfort beoordeeld op alle belangrijke punten waar u als klant op let bij het kopen van een douchewc. De AquaClean Mera is de eerste onderdouche die in Europa is ontwikkeld en geproduceerd en dat is te zien in het ontwerp en de kwaliteit. De Mera heeft een betere zitvorm die gemaakt is voor de Europese mens, de techniek is compleet vernieuwd en de douchewc is deels ingebouwd in het wandcloset. En dat heeft Geberit goed gedaan. Ook de afstandsbediening vinden wij erg goed gelukt. Geberit heeft de esthetiek goed kunnen waarborgen. Zoals verwacht biedt de Mera genoeg sproeikracht voor een grondige reiniging. De massagemenu’s zijn goed uitgevoerd en de bidet reageert snel op de functies die worden aangestuurd door de afstandsbediening. Wel is het even wennen de functies uit te zoeken op de bediening omdat er best wel wat instellingen zijn. Dat maakt het voor mensen die een simpele bediening wensen, iets lastiger.

De bidetbril opent automatisch bij binnenkomst en er zit ook een soft close mechanisme in de bril waardoor deze zachtjes sluit. Wij vinden alleen wel dat het best lang duurt voordat de deksel weer naar beneden is gezakt, maar niet veel mensen zullen dit zien als een minpunt. De wandcloset is voorzien van Turbo Flush en WhirlSpray en dat heeft Geberit goed uitgevoerd. Het randloos closet spoelt krachtig door waardoor er niets achterblijft, dus dat heeft Geberit ook goed gedaan. De Föhn heeft een aparte sproeikop en af en toe is het even zoeken met de bips om de wind op de juiste plek te krijgen. De temperatuur van het water is goed, net als de warmte van de zitting en de Föhn, alhoewel het toch wel lang duurt voordat de bips droog is. Zelf doen we de eindcontrole nog altijd met een closetpapiertje. Wat we wel jammer vinden is dat de verwarming van de zitting pas aangaat wanneer de sensor een gebruiker ziet en de wc deksel opent. Het komt in de winter dan voor dat je even van de kou schikt omdat de bril dan moet opwarmen. Wel gaat dit heel snel en zul je niet lang een koude bips houden. De insteek vanuit Geberit is dat dit energie bespaart, maar voor ons had dit wel aan mogen staan, desnoods op een lage zuinige stand.

De prijs van de Geberit AquaClean Mera

De prijs van de Geberit AquaClean Mera is best pittig. Ondanks dat Geberit veel heeft geïnvesteerd in het nieuwe ontwerp van de Mera, is deze douchewc niet voor iedereen weggelegd en vinden we de prijs van de Mera minder toegankelijk. Met een adviesprijs van € 4299,- is de Aquaclean Mera iets aan de hoge kant in dit luxe segment, vergeleken met onder andere de merken TOTO, Villeroy & Boch en Grohe, die in dezelfde categorie vallen. Gelukkig heeft Frissebips de laagste prijs in de markt wat de aanschaf van de onderdouche aantrekkelijker zal maken.

Eindoordeel Frissebips

Met de AquaClean Mera zet Geberit een volgende stap voor de toekomst waarbij ze de lat nog hoger hebben gelegd. Ondanks de pittige prijs, is de Mera kwalitatief uitgevoerd. De vraag is of iedereen deze uitgebreide functies voor een Frissebips wel nodig heeft gezien het prijskaartje. Maar als het budget er is, dan is de Mera een goede koop, mede vanwege de goede ondersteuning van de fabrikant. Tevens is de Mera eenvoudig door een installateur te installeren en zijn de gebruiksaanwijzingen en handleidingen zeer uitgebreid.

Een goed alternatief voor de AquaClean Mera vinden wij de Grohe Sensia Arena douchewc, die circa € 1500,- goedkoper is en bijna dezelfde functies heeft. Maar ook de Vitra V-Care comfort is het bekijken waard.

Gewicht30 kg
Afmetingen80 x 60 x 40 cm
Afmeting C-LIJN douchewc

430mm – 465mm

Soort douchewc

Elektrisch

Aansluitspanning

220 tot 240 V wisselspanning, 50 Hz

Vorm douchewc

Rond (round)

Kleur douchewc

Chrome uitvoering, Witte uitvoering

Aansturing

Afstandsbediening

Aantal sproeiers

1 sproeier

Lengte aansluitsnoer

1 meter

Garantie

3 jaar

Verbruik elektriciteit

Max 2000W, vergelijkbaar met stofzuiger

In de doos

T-connector, handleiding, bevestigingsmaterialen, installatie-instructies, waterslang

Formaat douchewc

,

Hier vindt u de specificaties en functies van de Geberit AquaClean Mera douchewc.

 • Douchefunctie achter.
 • Douchefunctie voor (ladies).
 • Verwarmde soft close toiletbril.
 • Hygiënische föhn.
 • Direct verwarmde waterstraal met boiler.
 • Persoonlijk instelbare menu’s.
 • Comfortabele reiniging met lucht & water.
 • Masserende waterstraal met massagestanden.
 • Geurafzuiging.
 • Automatische zelfreiniging sproeiers.
 • Aansturing via intuïtieve afstandsbedieing.
 • Inclusief wandcloset.

Wilt u weten wat de kosten voor de installatie zijn? Vraag gerust een offerte aan. : Offerte aanvragen.

Hieronder vindt u zowel de brochure als de installatie handleiding van de Geberit AquaClean Mera douchewc. Tevens vindt u de technische tekening met afmetingen voor de montage. Bel of mail gerust als u er vragen over heeft. Uiteraard installeren we deze AquaClean Mera ook bij u thuis. We verzorgen graag een offerte voor een Frissebips!

Wilt u weten wat de kosten voor de installatie zijn? Vraag gerust een offerte aan: Offerte aanvragen.

Deze douchewc is prachtig vastgelegd in een aantal product video’s die de functies van de Geberit AquaClean Mera douchewc laten zien maar ook de installatie & montage van de AquaClean Mera douche-wc. Coway. Indien u meer video’s wilt zien van andere douche-wc’s, dan kunt u hier kijken naar het videokanaal van Frissebips.

1 beoordeling voor Geberit Aquaclean Mera Comfort

 1. 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
  (1 reviews)

  W. Vroegindewey

  Sinds een paar weken in het bezit van een Geberit Mera. Het werkt super en is niet alleen een ideale oplossing voor mensen met een lichamelijke beperking, maar ook voor mensen zonder beperking. Het proces van offerteaanvraag tot oplevering verliep uitstekend; ook de montage ging erg voorspoedig en de aansluitingen zijn keurig onzichtbaar weggewerkt. Niets dan lof!
  Wim

  • douchewc specialist

   Hi Wim,

   Bedankt voor je beoordeling van de Geberit AquaClean Mera Comfort. En wat je zegt klopt, het is een ideale en frisse oplossing. Zelf zouden we niet meer zonder kunnen!
   We zijn blij dat je tevreden bent over onze service! Bedankt voor deze mooie woorden!

   Groetjes van Alex en Roy

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Misschien vindt u deze ook leuk…