Installatie van uw douchewc

Installatieservice FrissebipsDe installatie van een douchewc hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zelfs als u niet handig bent, is het installeren van een bidet toilet eenvoudig. Zeker wanneer er al stroom en water aanwezig zijn in de badkamer. Maar we kunnen ons voorstellen dat dit niet uw vakgebied is of dat u niet gecertificeerd bent voor de installatie van een douche-wc. Dan biedt Frissebips uitkomst met de eigen erkende installatieservice.

De Frissebips.nl erkende installatieservice

Onze gediplomeerde vakmensen hebben reeds ruime ervaring met het installeren van douchewc’s op nieuwe of bestaande toiletpotten en wandclosetpotten met inbouwreservoir. Ook renoveren wij badkamers en installeren ook het inbouwreservoir, de wandcloset en de douchetoilet. Uiteraard verzorgen wij ook de installatie van uw gekochte douchewc, waarbij het merk niet uitmaakt.

Omdat elke badkamer of toilet anders is, kunt u het beste een passende offerte vragen voor de installatie van een douchewc. We voeren in de hele Benelux installaties uit, dus het maakt voor ons niet uit waar u woont. Het spreekt voor zich dat u ook garantie heeft op de installatie van de douchewc, dus dat stelt zeker gerust!

Vraag een offerte aan, wij helpen u graag aan een Frissebips!

Ons werkveld en klanten die u voorgingen

Omdat Frissebips.nl steeds meer door klanten wordt gevonden als de douchewc specialist, verzorgen wij door heel Nederland, België + Luxemburg de installaties van alle soorten douche-wc’s, handdouches en wandclosets.

Foto’s van een aantal gerealiseerde installaties vindt u op onze portfoliopagina.

Mocht u een offerte wensen voor de installatie van een Japans toilet, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze bidetspecialisten via ons contactformulier. Binnen 24 uur krijgt u antwoord op uw vraag, ook in het weekend.

Wat kost de installatie van een douchewc