Test een douchewc in onze eigen Frissebips showroom of bezoek een partner sanitairwinkel

Bij Frissebips.nl begrijpen wij dat hygiëne en comfort persoonlijk is en dat u soms net even wat advies kunt gebruiken bij het kopen van een douchewc, zeker als u voor het eerst interesse heeft in een douchetoilet. Maar ook als u nog niet helemaal weet welke voordelen een spatoilet heeft en waar u op moet letten bij de aanschaf of installatie. Graag nodigen wij u uit in onze showroom te Amsterdam op de Tweede Schinkelstraat 3, waar u diverse douche-wc’s kunt uitproberen en advies kunt inwinnen over de verschillende modellen. Momenteel heeft Frissebips de volgende douche-wc’s werkend geinstalleerd: Maro D’Italia DI600 met Subway 2.0 wandcloset, GROHE Sensia Arena, Geberit AquaClean Mera Comfort Chrome, Vitra V-Care Comfort. Naast deze werkende douchewc’s, zijn bijna alle douchetoiletten in de showroom te zien.

Frissebips is tevens importeur van de merken Coway en Maro D’Italia,. Voor deze merken kunt u ook terecht bij een partner sanitairwinkel hieronder uit de lijst. Maak een afspraak met een specialist. Geef daarbij aan welke douchemodel uw interesse heeft zodat we deze kunnen demonstreren.

      Groei mee en wordt ook dealer van onze douchewc’s

      Indien u ook op de hoogte bent van de toenemende vraag naar betaalbare douchewc’s en u graag meer wilt weten over de filosofie van Frissebips en hoe u mee kunt groeien? Neem dan contact op met Roy Hakker van de salesafdeling via 06-55132763 of via info@frissebips.nl.

      We zoeken nog dealers in Zeeland, Limburg, Gelderland en België.