Spatoilet.

Spatoilet van FrissebipsHet hebben van een spatoilet, een innovatieve bidetbril die uw onderlichaam reinigt met water, is in de meeste landen al lang geen luxe meer. Nu de prijs van een spatoilet steeds toegankelijker wordt en de cultuur in Nederland zich ook meer focust op comfort en hygiëne, zien we bij Frissebips steeds meer klanten die een spabidet kopen. Ook de positieve ervaringen van onze klanten met een spa toilet of douchewc dragen bij aan de groei van dit productsegment, want er zijn vele verschillende spatoilets te koop. Veel van onze klanten kennen de spa toilet uit Japan, omdat in Japan de toiletten bijna allemaal een bidetdouche hebben. Wanneer de klant in Japan op vakantie is geweest, willen ze niet meer terug naar closetpapier maar kiezen ze allemaal voor een Japanse bidet toilet. En een douchewc hoeft niet duur te zijn!

Maar als u nog niet bekend bent met een spatoilet, geven we bij Frissebips graag extra informatie over de wc bril van de toekomst. Bekijk ze allemaal!

Wat is een spatoilet?

Een spatoilet is een alternatieve naam voor een innovatieve toiletbril met een geïntegreerde watersproeifunctie. Met één druk op de knop komt de verborgen sproei-arm vanuit de bril tevoorschijn en worden uw edele delen teder en comfortabel gereinigd met warm water en krachtige lucht. De reiniging met water is zachter dan closetpapier en dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. Na elke toiletbeurt voelt u zich schoon en fris, net alsof u onder de douche uitkomt. Wilt u meer weten over het kopen van een spatoilet of welke wellnessfuncties de spatoiletten van Frissebips hebben, kijk dan voor meer informatie op de ‘meer over een spatoilet’ link.

Waarom een spatoilet/douchewc kopen

Er zijn vele redenen waarom onze klanten kiezen een spatoilet te kopen. Vaak is het de mix van comfort en hygiëne of omdat men de reiniging met water en lucht meer vinden van deze tijd en dat de reiniging met toiletpapier of verontreinigende natte doekjes iets is wat tot het verleden behoort. De meeste klanten hebben in Azië kennis gemaakt met een Japans toilet of kopen een spatoilet vanwege medische redenen. Een bijkomend voordeel dat door de aanschaf van een spatoilet, u bespaart op toiletpapier en natte doekjes. Via deze link leest u meer informatie over waarom u misschien een spa-toilet zou willen hebben.

Ervaringen Spatoilet

Ook al is het misschien in het begin even wennen, zo’n bidetdouche, na een aantal dagen kent u niet anders en wilt u ook niet anders. Dat is altijd een waarschuwing die we meegeven als we contact hebben met onze klanten. De ervaringen die men erna deelt met ons zijn zéér positief, dat kunt u ook lezen bij de verschillende douchewc’s. Ervaringen waar men over schrijft is dat het comfort en hygiëne dat een spa-toilet geeft, erg fijn is en dat zo’n warme bril ook op prijs gesteld wordt. Er zijn dus genoeg positieve beoordelingen over een spabidet.  Maar waarom zou u overwegen een spatoilet aan te schaffen?

Ik wil ook een Spatoilet kopen

Coway douchewcWij doen alles voor een Frissebips, dus wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste spatoilet
dat ook past op uw huidige of nieuwe toiletbril. Heeft u een vraag over een van de douchewc’s van
Frissebips of een vraag over andere sanitaire materialen, neem gerust contact op met ons via email
of telefonisch via 06-55.13.27.63 of via  WhatsApp op 06-37.59.74.86.