Wie zijn de mensen achter Frissebips

Ons douchewc team bestaat uit vakmensen die plezier hebben in wat ze doen, want alleen dan kun je succes hebben en kwaliteit leveren. Oog voor detail, integriteit en charme is wat dit team zo compleet maakt, met elk hun eigen expertise. Wel zo fijn als u overweegt een douche-wc te kopen en nog niet helemaal thuis bent op dit gebied. Maar wat het ook leuk maakt is met sanitairproducten te werken waarvan wij weten dat de kwaliteit goed is en we onze klanten ermee kunnen helpen, verbazen en verwennen. Het klink allemaal als een cliché, dat begrijpen wij ook wel als u dit leest, maar we helpen echt graag onze klanten met een spatoilet aan een Frissebips! Maak kennis met de mensen achter Frissebips.nl, we staan klaar voor al uw douche-wc vragen.

Roy Hakker

Eigenaar, Marketing & Sales

Voor mijn werk in het toerisme bezocht ik vele Aziatische landen. Wat mij opviel is dat we in Nederland flink achterlopen als we het hebben over comfort en hygiëne. Dat moest veranderen, vandaar Frissebips.nl, de site voor het kopen van een douchewc.

Alex Nieman

Installateur en alleskunner

Onder mijn collega’s ben ik beter bekend als de kundige loodgieter. Wanneer anderen er niet uitkomen bellen ze mij, ik stop pas als het probleem klantvriendelijk is opgelost. De juiste service geven aan de klant en een bijdrage leveren aan Frissebips.nl, daar word ik blij van.

douchewc-specialist

Ambassadeur en douchewc blogger

Sanne is naast ambassadeur voor Frissebips.nl en fan van douchewc’s, een gepassioneerde blogger die onder haar eigen naam blogt over
reizen en haar avonturen als hardloper. Momenteel traint ze voor de marathon en schrijft ze voor Frissebips, de douchewc specialisten.

Chris installateur douchewc

Installateur en rot in het vak

Chris is van beroep erkend elektricien met een enorme ervaring in het aanleggen van installaties en loodgieterswerkzaamheden. Chris is iemand die iedereen eigenlijk in zijn omgeving zou moeten hebben, want hij is superhandig, behalve met computers.

Waterman

Mascotte

Ook Frissebips heeft een mascotte die ons elke keer weer stimuleert om frisser te zijn. Onze mascotte staat voor hygiéne, comfort en wellness en misschien heeft u hem al eens op straat gezien. Als u onze mascotte ziet is het misschien wel tijd om een douchewc te kopen…

Wendy Frissebips

Office Manager

Als spin in het web, gebeurt er niets op kantoor zonder mij. Ik zorg voor de dagelijkse operatie, zorg dat het bestelde bidet toilet op tijd bij onze klant is en zorg ik in de middag altijd voor een verrassende lunch, want koken is naast werken aan Frissebips.nl, zeg maar mijn ding.